Emoties & Gevoel
als drijvende krachten
​​​​in organisaties en bedrijven

​​​​​​​​​​​​​​

In deze site ligt de basis voor organisatievitaliteit. Een zeer gezonde en vitale staat waarin een organisatie heel snel kan komen. Wanneer moedig management dieper durft te kijken naar wat mensen beweegt en wat zij écht nodig hebben.

 

Om samen het organisatiesysteem(link) beet te pakken en daarmee tot een mentaal schone organisatie te komen. Pas dan zullen mensen de spirit krijgen álles te geven en te delen wat zij in huis hebben. Omdat ieder mens onder invloed werkt. Onder invloed van zachte arbeidsomstandigheden - met zeer grote impact op harde resultaten - waar nog niemand voor verantwoordelijk is.

​​​​​​​

Een niemandsland waarin emoties en gevoel als niet erkende krachten leidend zijn voor verandering, druk, stress en overbelasting. 

​​​

Niks soft maar juist te spannend om alleen in en doorheen te gaan én daar weer goed uit te komen als je niet weet hoe dat moet en wat ervan komt: Een Terra non Grata waar veel teveel overheen wordt getraind en georganiseerd zonder de kern van de zaak te raken. De scepsis en teleurstellingen die daarmee opgebouwd kunen zijn vinden wij terug als wel aanwezig maar niet meer benut menselijk vermogen: Verborgen potentieel dat de zaak voelt in al haar geledingen en resultaten.

 

Dat ruimen wij op, maken wij schoon en bevrijden wij uit de greep van zover niet uitgekomen verwachtingen en/of beschadigd vertrouwen. U blij met de rust en het resultaat. Wij met het vindersloon.

 

​​​​​​​​​​​​​​

 

In 95% van de organisaties en bedrijven waarin passie wordt gepropageerd durft niet meer dan 5% de geest echt uit de fles te laten komen. Bang voor de emoties die dan mee omhoog kunnen komen. "Die laten wij liever onder tafel" wordt dan gedacht en soms gezegd. Uit angst dat die emoties de leiding gaan overnemen en management haar grip zal verliezen.

 

Als die irrationele angst wordt overwonnen gaat er een wereld aan mogelijkheden en vermogens open die het tegendeel ervan bewijst. “Hadden wij dat maar veel eerder gedaan!” zeggen die mensen waarmee wij samen in twee tot drie dagen door een spanningsveld hebben getrokken dat niemand daarvoor alleen durfde aan en in te gaan.

 

​​​​​​​

 

Contact

  Birkstraat 79
3786 HC Soest
035 601 92 75
info@unitedsense.nl
Kenniscentrum   1991 - 2017 © United Sense