Onbenut Vermogen
vrijmaken in organisaties en bedrijven

'Grip krijg je pas écht als het ongrijpbare begrepen wordt'

​​​​​​​

In deze site ligt de basis voor organisatievitaliteit. Een zeer gezonde en vitale staat waarin een organisatie heel snel kan komen. Wanneer moedig management dieper durft te kijken naar wat mensen beweegt en wat zij écht nodig hebben. Om samen het organisatiesysteem(link) beet te pakken en daarmee tot een mentaal schone organisatie te komen. Pas dan zullen mensen de spirit krijgen álles te geven en te delen wat zij in huis hebben. Omdat ieder mens onder invloed werkt. Onder invloed van zachte arbeidsomstandigheden - met zeer grote impact op harde resultaten - waar nog niemand voor verantwoordelijk is.

​​​​​​​

In 95% van de organisaties en bedrijven waarin passie wordt gepropageerd durft niet meer dan 5% de geest echt uit de fles te laten komen. “Hadden wij dat maar veel eerder gedaan!” zeggen die mensen waarmee wij samen in twee tot drie dagen door een spanningsveld hebben getrokken dat niemand daarvoor alleen durfde aan en in te gaan.

 

Een niemandsland waarin emoties leidend waren voor druk, stress en overbelasting. Te spannend om alleen in te gaan als je niet weet hoe dat moet en wat ervan komt: Een Terra non Grata waar veel teveel overheen wordt getraind en georganiseerd zonder de kern van de zaak te raken. De scepsis en teleurstellingen die daarmee opgebouwd kunen zijn vinden wij terug als wel aanwezig maar niet meer benut menselijk vermogen: Verborgen potentieel dat de zaak voelt in al haar geledingen en resultaten.

 

Dat ruimen wij op, maken wij schoon en bevrijden wij uit de greep van zover niet uitgekomen verwachtingen en/of beschadigd vertrouwen. U blij met de rust en het resultaat. Wij met het vindersloon.

 

​​​​​​​​​​​​​​

 

​​​​​​​

 

Contact

  Birkstraat 79
3786 HC Soest
035 601 92 75
info@unitedsense.nl
Kenniscentrum   1991 - 2017 © United Sense