De 1e Vitalisator
van organisaties in Nederland

United Sense is de specialist in het gevoelige werkgebied van zachte productiviteitsfactoren met een keiharde impact op alles wat mensen doen en laten. Een spannend werkgebied dat anderen het liefst vermijden. De reden waarom wij dat gebied Terra non Grata hebben genoemd. Wij zijn de grondlegger van Organisatievitaliteit in Nederland en zijn de enigen die dat ook concreet financiële meerwaarde hebben gegeven. Wij garanderen - met hoe wij vitaliseren - minimaal tussen de 9.000,-- en 18.000,-- euro meer opbrengst per medewerker per jaar met minder werkdruk en minder werkstress. 

 

Vitaliseren is het gezond(er) en krachtig(er) maken van het geloof en vertrouwen in het potentieel dat ieder mens en organisatie in zich heeft. Wij bevrijden zover nog onbenut menselijk potentieel, vermogens en mogelijkeden in een gecontroleerd organisch vitalisatieproces. 

 

Zicht en grip krijgen op potentieel - en dat vrijmaken voor jullie zaak - is wat u in essentie van ons krijgt.

 

______________________________________________________

 

Onze tijd ver vooruit ontdekten wij nu bijna 30 jaar geleden welke krachten er spelen in wat wij ‘de onderstroom in organisaties’ hebben genoemd. Een dieper liggende laag onder de vaak goed doordachte organisatiestructuren en procesen. Een voor management vaak lastig bereikbare laag waarin mensen de voeding vinden voor hun betrokkenheid, motivatie, energie en inzetbereidheid. Zachte factoren met een allesbepalende harde impact op energie, groei, gezondheid en resultaten die samen een gevoelig systeem vormen. De mentale factor die allesbepalend werkt in het verschil tussen ‘halve kracht’ en ‘volle kracht’. Het verschil tussen 'gewoon gezond' en 'levenslustig en dynamisch vitaal'.

 

In die onderstroom, waar emoties de leiding hebben, vinden wij áltijd een vermogen dat daar onzichtbaar heeft liggen wachten op begrip, geloof en vertrouwen. Sterker nog: Wij garanderen dat voor u beschikbare vermogen én het vrijmaken daarvan. Omdat wij dat systeem en die onderstroom kennen als geen ander. Wij iedere mogelijke verstoring daarin begrijpen en dat - ook als géén ander - aan durven en kunnen gaan. Daar waar de meesten overheen gaan in workshops, interventies en trainingen, gaan wij samen met u doorheen. Zodat u zelf kunt ontdekken hoeveel meer u kunt krijgen met een mentaal schone(re) organisatie waarin dan alles vrij en ongeremd kan stromen met minder spanning, druk of stress.

 

Met de unieke door ons - met vallen en opstaan - ontwikkelde kennis van Mentaal Verzuim, de hoofdoorzaak van verborgen potentieel en verborgen kosten (klik op onderstaande afbeelding). Want als mensen er(gens) niet meer in kunnen geloven en vertrouwen haken zij af. Dan trekt de energie eruit, schakelen zij onbewust over op vermijden en stopt de beweging. Dan vertelt niemand dat open en duidelijk maar dat gebeurt wel. Dat merkt, voelt, ziet en weet iedereen (in 94% van de bedrijven). Máár … dat de consequenties en invloed daarvan op het Collectief Mentaal Vermogen van organisaties zó groot zijn beseffen maar weinig.

 

 

 

Het Nederlands en Vlaams Kenniscentrum voor Organisatievitaliteit en nog Onbenut Vermogen.

 

Wie dat op deze site durft te ontdekken krijgt de sleutel om een ongekend vermogen vrij te kunnen maken. Onbenut Vermogen: Het verschil tussen wat er aan gezamenlijke vermogens in zit en wat er gegeven de interne omstandigheden uit komt.

 

Mijn naam is Hans Visser. Oprichter van United Sense. Al bijna 30 jaar ontdekkingsreiziger naar het Onbenutte Vermogen in systemen als organisaties en bedrijven. Ontdekt door altijd eerst zelf met de poten in de klei daar doorheen te gaan waar anderen bleven staan.

 

Alles wat op de volgende pagina's staat kunt u uzelf besparen. Alles wat u wilt weten heb ik u veel sneller - aan de hand van visualisaties - uitgelegd. Persoonlijk.

 

 

 

Ik ben voor u direct bereikbaar op 0653321494

of op hansvisser@unitedsense.nl

 

 

Contact

  Birkstraat 79
3786 HC Soest
035 601 92 75
info@unitedsense.nl
Kenniscentrum   1991 - 2017 © United Sense